Menu
Your Cart

3ήμερη εκδρομή στη Νάξο

3ήμερη εκδρομή στη Νάξο
THREE DAYS
3ήμερη εκδρομή στη Νάξο

3ήμερη εκδρομή στη Νάξο στις 13/8/2021 έως 15/8/2021 με κόστος 215€ το άτομο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί από το γραφείο μας Πανόρμου 11-13 στις 06:00 και στις 06:15 από την Ομόνοια με προορισμό την Ραφήνα και επιβίβαση στο πλοίο για να φτάσουμε στη ΝΑΞΟ. Στην καρδιά των Κυκλάδων βρίσκεται το μεγαλύτερο και πιο εύφορο νησί του συμπλέγματος, η Νάξος, που αποτελεί από μόνο του ένα πολύπτυχο επιλογών δράσεων και απολαύσεων για τους τυχερούς επισκέπτες. Θα έχουμε ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα, τη ΧΩΡΑ, που είναι μια από τις πιο γραφικές πόλεις των Κυκλάδων και φυσικά ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τη Νάξο. Ελεύθερος χρόνος για τη βολτούλα μας, το καφεδάκι μας και το μεσημεριανό μας (προαιρετικό). Στη συνέχεια αναχωρούμε για την ΠΛΑΚΑ, ένα παραθαλάσσιο μέρος όπου και βρίσκεται το ξενοδοχείο μας, ένα πραγματικό κόσμημα της περιοχής. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα κάνουμε το γύρο του νησιού ξεκινώντας από το ΧΑΛΚΙ, ένα ιδιαίτερα όμορφο και γραφικό χωριό με νεοκλασικά σπίτια και πολλή βλάστηση. Γραφικά δρομάκια και πλατείες, ολάνθιστα μπαλκόνια, ποικίλα καταστήματα, περιβόλια και ελαιώνες συνθέτουν το τοπίο ενός πανέμορφου πίνακα. Παραμονή για τη βολτούλα μας και το καφεδάκι μας (προαιρετικό). Εν συνεχεία αναχωρούμε για την ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ, περνώντας από το ΦΙΛΩΤΙ, το μεγαλύτερο χωριό του νησιού. Η Απείρανθος, ίσως το «αυθεντικότερο» χωριό ολόκληρου του νησιού και ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Αιγαίου, πέρα από συνώνυμο του πολιτισμού αποτελεί και έναν προορισμό για όσους επιζητούν την απόλυτη φυσική ομορφιά συνδυασμένη με την γραφικότητα ενός παραδοσιακού κυκλαδίτικου χωριού. Παραμονή για να απολαύσουμε τη βολτούλα μας. Συνεχίζουμε για το βόρειο τμήμα του νησιού και συγκεκριμένα για την ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, όπου και θα παραμείνουμε για το μπανάκι μας και το γεύμα μας (προαιρετικό) και επιστροφή το απόγευμα από τη δυτική πλευρά του νησιού περνώντας από τη Μονή Φανερωμένης και τους Μελάνες με τις πλούσιες πηγές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε δύο από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού, αρχής γενομένης από το ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Κατασκευάστηκε από τον Ενετό Μάρκο Σανούδο ο οποίος το 1207 μ.Χ. κατέλαβε μαζί με τους συντρόφους του 17 νησιά του Αιγαίου, ανακηρύχθηκε δούκας και όρισε ως έδρα του δουκάτου τη Νάξο. Η φυσική ακρόπολη που σχηματίζει ο χαμηλός λόφος δίπλα στο λιμάνι της Νάξου θεωρήθηκε από τον Σανούδο το κατάλληλο μέρος για την ίδρυση της μεσαιωνικής πόλης της Νάξου. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την ΠΟΡΤΑΡΑ, το σήμα κατατεθέν του νησιού. Η Πορτάρα, η μεγάλη μαρμάρινη πύλη που στέκεται ψηλά στη νησίδα Παλάτια, που σήμερα είναι ενωμένη με τη Χώρα της Νάξου, είναι ό,τι απέμεινε από το ναό του Απόλλωνα ο οποίος ξεκίνησε να χτίζεται τον 6ο-7ο αιώνα π.Χ. και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Στο νησάκι σύμφωνα με την μυθολογία ο Θησέας εγκατέλειψε την Αριάδνη που την είχε «αρπάξει» φεύγοντας από την Κρήτη, μετά τον φόνο του Μινώταυρου. Το απογευματάκι θα επιβιβαστούμε ξανά στο πλοίο για να επιστρέψουμε στην Αθήνα γεμάτοι όμορφοι αναμνήσεις.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ
 • 2 ΠΡΩΙΝΑ
 • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΠΟΥΛΜΑΝ
 • ΑΡΧΗΓΟΣ–ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
 • ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
 • ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 53 Ν. 4389/2016
 • ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ
 • ΠΟΤΑ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΑΧΘΟΦΟΡΙΚΑ
 •  ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΤΛ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 215 ΕΥΡΩ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + 40 ΕΥΡΩ

 • DATE: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ
 • EXCURSION: Τριήμερη
 • LOCATION: Νάξος
0.00€