Menu
Your Cart

4ήμερη εκδρομή σε Καβάλα, Θάσο, Μονή Εικοσιφοίνισσας και Αμμόλοφους

4ήμερη εκδρομή σε Καβάλα, Θάσο, Μονή Εικοσιφοίνισσας και Αμμόλοφους
4 DAYS
4ήμερη εκδρομή σε Καβάλα, Θάσο, Μονή Εικοσιφοίνισσας και Αμμόλοφους

4ήμερη εκδρομή σε Καβάλα, Θάσο, Μονή Εικοσιφοίνισσας και Αμμόλοφους στις 13/8/2021 έως 16/8/2021 και κόστος 145€ το άτομο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:30 από το γραφείο μας Πανόρμου 11-13 και 07:45 από την Ομόνοια και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις που θα κάνουμε καθοδόν για καφεδάκι (προαιρετικό) φτάνουμε στον ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. Ένα από τα ομορφότερα «μπαλκόνια» της Πιερίας με την απίστευτη θέα στον Θερμαϊκό και στις ακτές της Πιερίας, όντας σκαρφαλωμένος στις πλαγιές του Ολύμπου. Ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την ΚΑΒΑΛΑ, μια ιστορική, πανέμορφη πόλη, αμφιθεατρικά χτισμένη δίπλα στη θάλασσα, που συνδυάζει όλα όσα μπορούν να μας συγκινήσουν, όποια εποχή κι αν επιλέξουμε να την επισκεφθούμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για την Κεραμωτή, από όπου θα πάρουμε το ferry για την ΘΑΣΟ, το σμαράγδι του Αιγαίου. Όμως, δεν είναι μόνο η φυσική του ομορφιά που το καθιστά αξιόλογο και τόσο ελκυστικό, είναι και οι διάσπαρτοι αρχαιολογικοί του χώροι, που προσφέρουν ένα ξεχωριστό ιστορικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον στη διασκέδαση και τη γλυκιά ραστώνη των διακοπών. Αφού επιβιβαστούμε από το πλοίο, θα επισκεφτούμε το ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, που είναι το σημαντικότερο στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη (ατομικά έξοδα). Εν συνεχεία, αναχωρούμε για την ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ, η οποία ακροβατεί στην άκρη του βράχου και η θέα στο Αιγαίο κόβει την ανάσα. Παραμονή για προσκύνημα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τη μεγαλύτερη παραλία της Θάσου, τη ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ. Η μαγευτική αυτή παραλία οφείλει το όνομά της στην χρυσή αντανάκλαση του ήλιου στην άμμο. Τα ρηχά πεντακάθαρα νερά της, την καθιστούν ιδανική για μικρά παιδιά. Ελεύθερος χρόνος για το μπανάκι μας και το μεσημεριανό μας (προαιρετικό). Σιγά-σιγά θα πρέπει όμως να επιβιβαστούμε και πάλι στο ferry και από εκεί επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας, όπου και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Αναχώρηση για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ. Χτίστηκε το 400 μ.Χ. και πρόκειται για το αρχαιότερο μοναστήρι της περιοχής, αν όχι για ένα από τα αρχαιότερα στην Ελλάδα. Παραμονή για προσκύνημα. Στη συνέχεια, αναχωρούμε για τις εξωτικές παραλίες των ΑΜΜΟΛΟΦΩΝ με τη ψιλή λευκή άμμο που σε συνδυασμό με τα διάφανα νερά θα σας μαγέψουν. Ελεύθερος χρόνος για το μπανάκι μας και το μεσημεριανό μας (προαιρετικό). Κατόπιν, αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας, όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, «τη νύμφη του Θερμαϊκού». Τα διαφορετικών περιόδων πολυάριθμα μνημεία της, που σώζονται σήμερα στην πόλη σε μια σπάνια και γοητευτική συνύπαρξη, αποτυπώνουν με τον εμφατικότερο τρόπο αυτή τη διαχρονικά πολυπολιτισμική και κοσμοπολίτικη φυσιογνωμία της. Παραμονή για το καφεδάκι μας, το μεσημεριανό μας (προαιρετικά), τα ψώνια μας και φυσικά το προσκύνημα μας στο ναό του Αγίου Δημητρίου, τον πολιούχο της πόλης. Σιγά σιγά όμως πρέπει να πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις που θα πραγματοποιήσουμε καθοδόν θα φτάσουμε στην Αθήνα γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
 • 3 ΠΡΩΙΝΑ
 • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΠΟΥΛΜΑΝ
 • ΑΡΧΗΓΟΣ–ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
 • ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FERRY
 • ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 53 Ν. 4389/2016
 • ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ
 • ΠΟΤΑ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΑΧΘΟΦΟΡΙΚΑ
 • ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΤΛ

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 145 ΕΥΡΩ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + 60 ΕΥΡΩ

 • DATE: 13/8/2021
 • EXCURSION: Τετραήμερη
 • LOCATION: Καβάλα, Θάσος, Μονή Εικοσιφοίνισσας και Αμμόλοφοι
0.00€